Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

KÜÇÜK BAŞKAN CEYLİN KARA

KÜÇÜK BAŞKAN CEYLİN KARA
REKLAM ALANI
Nisan 23, 2022 4:20 pm
1.571
A+
A-

KÜÇÜK BAŞKAN CEYLİN KARA

 

Belediye Başkanı Muhammet Karakuş 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı koltuğunu çocuk Başkan Ceylin Kara’ya emanet etti.

 

Çocuk Başkan Ceylin Kara’nın öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Karakuş;

Ceylin Başkan ile bir süre sohbet ettikten sonra, kendisine eğitim hayatı için başarılar diledi. “Çocuklar geleceğimizin mimarlarıdır” diyen Başkan Karakuş, Bugün ki programa katılan “Sevgili çocuklarımızın ışıl, ışıl bakan gözleri ile bizlere enerji verdi. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği çocuklarımızı önemsiyor ve onlar için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.