Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Marmaris Belediyesi birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor

Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan prestij cadde uygulamalarına devam eden belediye ekipleri sorunlu noktalara da müdahale ediyor. Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçenin …

Marmaris Belediyesi birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor
REKLAM ALANI
Mart 7, 2023 12:24 pm | Son Güncellenme: Mart 7, 2023 2:31 pm
403
A+
A-

Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan prestij cadde uygulamalarına devam eden belediye ekipleri sorunlu noktalara da müdahale ediyor.

Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçenin birçok noktasındaki yol yapım ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Ekipler gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde çalışıyor. Bir yandan prestij cadde uygulamalarına devam eden belediye sorunlu noktalara da müdahale ediyor.

Turizm sezonu yaklaşırken çalışmalarına hız veren Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz aylarında kültür sanat faaliyetlerinin ana merkezi olan Amfi Tiyatro’nun da yolu olarak bilinen Hatipirimi Mahallesi 148 Sokak’ta yol ve üst yapı yenileme çalışmalarını tamamladı. Asfalt serimi de yapılan 450 metre uzunluğundaki güzergahta yeşil bant uygulamaları, cep otoparkları, görme engelli vatandaşlarımız için hissedilebilir yüzey uygulamalı kaldırım, yağmur suyu tahliye hatları ve ızgaraların yapımı gerçekleştirildi. Peyzaj çalışmaları devam eden caddede çift şeritli bisiklet yolu düzenlemesi yapılarak geçen sene yapımı tamamlanan İnönü Caddesi’ndeki bisiklet yoluna bağlantısı sağlandı.

Marmaris Belediyesi ayrıca Armutalan Mehmet Akif Ersoy, Ayhanlar, Süleyman Demirel, Fevzi Çakmak caddeleri ile Hatipirimi 138 Sokak’taki yol yapım ve üst yapı yenileme çalışmaları da hızla sürdürüyor. Ayrıca İçmeler Atatürk Caddesi’nde sona gelen çalışmalar Cumhuriyet Caddesi’ni de kapsayacak şekilde genişletilirken Hatipirimi 139 Sokak’ta da yenileme çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçenin her noktasına yetişmeye çalıştıklarını belirterek, “Marmaris’i yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Fen işleri ekiplerimiz de gerek kırsalda gerekse merkezde her noktaya ulaşıyor. Özellikle yaz mevsimi gelmeden çalışmaları tamamlamanın gayretindeyiz. Hem halkımız hem de tatil için gelecek misafirlerimizi rahat ettireceğiz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.