Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

MARMARİS’TE VAKA SAYISI SIFIR!

MARMARİS’TE VAKA SAYISI SIFIR!
REKLAM ALANI
Mayıs 29, 2021 10:57 am
1.221
A+
A-

MARMARİS’TE VAKA SAYISI SIFIR!

thumbnail KAYMAKAM AKSOY

MARMARİS’TE VAKA SAYISI SIFIR!

Kaymakam Aksoy:” Şimdi dünyaya ilan etmenin zamanı: Marmaris’te vaka yok. Maske, mesafe, hijyen.

” Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy; sosyal medya hesabından dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, toplumsal bağışıklığa ulaşmanın artık çok yakın olduğuna dikkat çekerek; Marmaris’te bugün için vaka olmadığını söyledi. Kaymakam Aksoy açıklamasında: “Aziz Marmaris’liler, Hep birlikte yönetmek için fedakarlık ve çaba gösterdiğimiz pandemi sürecinde, başlangıçtan beri hep iyi seviyelerde olduk. Biz biliyoruz ki covid -19 ile mücadele öncelikle ölümleri önlemenin, sağlığımızı korumanın ve hizmet sektörünün çok ağırlıklı olduğu bir kent olarak ekonomimizi ayakta tutmanın vazgeçilmez bir şartıdır. Kolay bir süreç olmadı, olmuyor. Ancak aşılama çalışmaları ile toplumsal bağışıklığı sağlama hedeflerine önümüzdeki aylarda ulaşacağı anlaşılıyor. Yani tünelin ucu gözüktü. Şimdi şunu müjdeleyebilirim vaka rakamlarımız çok düşük . Ancak biz Marmaris olarak tüm dünyaya sıfır vakalı kent olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu kurallara uyarsak çok kolay. Buna çok yakınlaştık. Ancak kurallara uymaz isek bu fırsatı kaçılabiliriz. Unutmayalım virüs kolay bulaşıyor. Sağlıklı gözüken kimseler virüsü yayabiliyor. Şimdi dünyaya ilan etmenin zamanı : “Marmaris’te vaka yok. Maske, mesafe, hijyen.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.