Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Sahillerde fırtına etkili oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle günlük yaşam olumsuz etkiledi. Rüzgar, hissedilen hava sıcaklığını da düşürdü. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum ve Marmaris arasında kuzeyli yönlerden …

Sahillerde fırtına etkili oldu
REKLAM ALANI
Ocak 30, 2024 8:57 am
100
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına sebebiyle günlük yaşam olumsuz etkiledi. Rüzgar, hissedilen hava sıcaklığını da düşürdü.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Bodrum ve Marmaris arasında kuzeyli yönlerden fırtına beklendiğini duyurmuştu. Dün öğleden sonra başlayan kuvvetli rüzgar bugün fırtınaya dönüştü. Fırtınada oluşan dalgalar nedeniyle Torba Koyu’nda denizin rengi kahverengiye döndü.

AW130573 06 - Sahillerde fırtına etkili oldu

Dev dalgalar Yarımada’nın kuzey sahillerine vurdu. Fırtına nedeniyle denizcilere denize çıkmama uyarısında bulunuldu.

Çarşamba günü sabah saatlerine kadar etkisini sürdürmesi beklenen fırtına nedeniyle yarın (Salı) Bodrum- Datça arasında yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.