Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Menteşe Belediyesi yaz kurslarına kayıtlar başladı

Menteşe Belediyesi’nin her yıl 5-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz olarak düzenlediği yaz kurslarına kayıtlar başladı. Kurslarda çocuklara 21 farklı branşta eğitim verilecek. Menteşe Belediyesi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından …

Menteşe Belediyesi yaz kurslarına kayıtlar başladı
REKLAM ALANI
Haziran 5, 2023 11:12 am | Son Güncellenme: Haziran 5, 2023 1:58 pm
240
A+
A-

Menteşe Belediyesi’nin her yıl 5-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik ücretsiz olarak düzenlediği yaz kurslarına kayıtlar başladı. Kurslarda çocuklara 21 farklı branşta eğitim verilecek.

Menteşe Belediyesi’nin alanında uzman eğitmenleri tarafından; ahşap boyama, animasyon, bağlama, çocuk korosu, ebru, gitar, güzel yazı, halk oyunları, hızlı okuma, karikatür, keman, kilim dokuma, makrome örgü, model uçak, ata mozaik, origami, resim, ritim atölyesi, seramik, takı tasarım olmak üzere toplam 21 farklı branşta verilecek yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler; 05 – 23 Haziran tarihleri arasında Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezine başvuruda bulunabilecek ve (0252) 214 4880 dâhili 6316 numarasından bilgi alabilecekler. Kayıtların ardından ise kurslar 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaz kurslarına katılan çocukların seçtikleri alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklarını kaydederek, “Yaz kursları ile amacımız tatile giren çocuklarımızın, ilgileri bulunan alanlarda kendilerini geliştirmeleri, yeteneklerini keşfetmeleri ve yeni arkadaşlıklar kurarak sosyalleşmelerini sağlamaktır. Uzman eğitmenlerimiz kurslarımızda her çocuğumuzla özel olarak ilgilenecekler. Geleceğimiz olan çocuklarımızı kültürel değerlerimizden, spordan, sanattan ve müzikten uzak olarak yetiştiremeyiz. Bu nedenle Menteşe Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik projelere imza atmaya, kurslar düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.