Dolar 32,4225
Euro 34,7347
Altın 2.477,90
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 22°C

MİLAS’ DAN FLORYA’ YA

MİLAS’ DAN FLORYA’ YA
REKLAM ALANI
Ekim 3, 2014 10:48 am
1.519
A+
A-

DSC 2183 - MİLAS' DAN FLORYA' YADSC 2168 - MİLAS' DAN FLORYA' YAMİLAS’ DAN FLORYA’ YA

Galatasaray Futbol Kulübü tarafından Milas’ta açılan futbol okulunda çalışmalara katılarak Galatasaray Spor Kulübü Alt yapısına seçilen minik sporcular Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile ziyaret ettiler.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından Milas’ta yaz döneminde açılan futbol okulunda eğitim alan Emrecan Kökçü, Doğan Ay, Emirhan Şen ve Deniz Algur isimli minik sporcular; Galatasaray Spor Kulübü Alt yapı yöneticilerinden Serhat Durmaz, Sinan Kaymakcı Antrenörlerden Salih Yurtsever ve Rıdvan Kurban Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ettiler.

Galatasaray Spor Kulübü Alt yapı yetkilisi Serhat Durmaz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Seçmelere katılan sporcuların Türkiye genelinde açılan futbol okullarından olduğunun altını çizen Durmaz, bu seçmeler sonunda da Milas’tan 4 sporcunun alt yapıya katılmaya hak kazandığını söyledi.
Durmaz, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“Seçme programında sporcular keyifli dakikalar yaşadılar. Bodrum ve Milas’ tan katılan 16 sporcu İstanbul da Aqvaryum, Eminönü, Florya gezileriyle programın tadını çıkarmış oldular. Bu program Florya’ ya giden yolun Galatasaray Futbol Okulları’ndan geçtiğinin göstergesi olmuştur.”
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise ilçeden genç sporcuların Türkiye’nin en büyük kulüpleri arasında yeralan Galatasaray’a seçilmiş olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Galatasaray Kulübü’ne ve yöneticilerine Milas’ta yaptıkları çalışmalar için teşekkür eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak spora ve sporcuya bu güne kadar verdikleri desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaret, çektirilen hatır fotoğrafıyla son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.