Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Muğla B.B.’Den Ortaca’ya yol cezası…

Muğla B.B.’Den Ortaca’ya yol cezası…
REKLAM ALANI
Temmuz 11, 2017 2:08 pm
1.650
A+
A-

Muğla B.B.’Den Ortaca’ya yol cezası…

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ortaca Atatürk bulvarında yürütülen yol ve peyzaj çalışmaları 7 aydır bitirilemedi.

20170706 203722 - Muğla B.B.’Den Ortaca’ya yol cezası…

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak asfalt, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları Ortaca’ya ceza gibi geldi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı ise, Ortaca Atatürk Bulvarındaki yol çalışmasının akıbetini merak edenlere sosyal medya hesabından ‘Toparlar-Döğüşbelen yolu 14 yıldır bitmedi’ yanıtını vermesi, 1 gün çalışma yapılıp 10 gün ara verilmesi akıllara “14 yıl sürer mi” sorusunu getirdi.

İşyerlerinin önünden bir türlü kaldırılmayan iş makinaları, döşenen taşların şimdiden dağılması, yaya geçitlerinin yapılmaması, bazı aydınlatma ışıklarının yanmaması tepki çekti.

-Avcı’nın sözleri 14 yıl bekleneceği sinyali verdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı ise, Ortaca Atatürk Bulvarındaki yol çalışmasının akıbetini merak edenlere sosyal medya hesabından ‘Toparlar-Döğüşbelen yolu 14 yıldır bitmedi’ yanıtını vermesi akıllara 14 yıl sürer mi sorusunu getirdi.

Mehmet Ali Avcı’nın açıklamaları şöyle, “Bu iş devam ediyor. Bir gecikme sorunu yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün başta olmak üzere, Büyükşehirin ilgili bürokratları, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve bizler gereken çalışmayı sürdürüyoruz.. Gecikmeden dolayı esnafımıza ve halkımıza özür borcumuz var. Şu bilinmeli ki, bu ihaleler 4734 sayılı kamu ihale yasasına göre yapılmaktadır. Bu yasaya göre belediyenin mütaahhit seçme hakkı yoktur. Mevcut yasa ne diyorsa buna uymak zorundayız. Devletin ihale ettiği işletde de çok uzun geçikmeler, işi bırakmalar, işi düzgün yapmama gibi birçok olayı yaşıyoruz. Muğla yoluna bakarsanız, Toparlar ve Döğüşbelen’de yolun asfaltının yapılmadığını görürsünüz. O yolun yapımına başlanalı 14 yıl oldu. Buna ne diyeceksiniz?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.