Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün; Muğla’da itfaiye ekiplerimizin olay yerine 6 dakika 58 saniyede ulaşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 29 Kasım 2021 tarihinde aday memur olarak göreve başlayan 77 itfaiye eri ile 59 zabıta memuru için yemin töreni düzenlendi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, itfaiye teşkilatının …

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün; Muğla’da itfaiye ekiplerimizin olay yerine 6 dakika 58 saniyede ulaşıyor
REKLAM ALANI
Kasım 20, 2023 6:12 pm | Son Güncellenme: Kasım 21, 2023 1:03 pm
205
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde 29 Kasım 2021 tarihinde aday memur olarak göreve başlayan 77 itfaiye eri ile 59 zabıta memuru için yemin töreni düzenlendi. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, itfaiye teşkilatının öneminden söz ederek Muğla il genelinde itfaiye ekiplerinin ihbarı aldıktan 6 dakika 58 saniye içerisinde olay yerine intikal edip müdahaleye başladığını belirtti.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende 77 itfaiye eri, 59 zabıta memurunun yemin ederek aday memurluktan asil memurluğa geçti. Törende konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Memuriyete girmenin ilk kısmını bitirdiler. Yemin töreni ile asil olarak göreve başlayacaklar. Özellikle İtfaiye bir kentin halkının belediyesine güven duyması için en önemli birimlerden birisi. Muğla’da itfaiyemiz, 6 dakika 58 dakikada olay yerine ulaşabiliyor. Bu süre ortalamanın üzerinde ve çok önemli. Hala biz Bakanlıktan eksik kalan kadroların doldurulması için kadro istiyoruz. Umarım memur olarak arkadaşlarımız eşit koşullarda çalışmaya devam eder. Üniforma taşıyan iki birimle birlikteyiz. Çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu iki grup, üniformadan güç alarak halka yüksekten bakmayacak. Özellikle zabıtamız, cezai işlemlerde vatandaşa durumu iyi izah edecek. 59 zabıtadan 16 kadın elemanımız var “dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.