Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iyileştirme çalışmaları yapılıyor

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak amacıyla belirlenen bazı eksilikler konusunda gerekli yenileme ve iyileştirme çalışmaları başladı. Muğla’da tek 3 …

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iyileştirme çalışmaları yapılıyor
REKLAM ALANI
Nisan 25, 2023 1:48 pm | Son Güncellenme: Nisan 25, 2023 3:48 pm
330
A+
A-

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvuran vatandaşlara nitelikli sağlık hizmeti sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini arttırmak amacıyla belirlenen bazı eksilikler konusunda gerekli yenileme ve iyileştirme çalışmaları başladı.

Muğla’da tek 3. basamaklı sağlık hizmeti sunumu kapasitesine sahip olan Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevcut standartlarının genişletilmesi, şartların iyileştirilmesi ve kapasitesinin arttırılması amacıyla ilgili; arka giriş arenada bulunan bekleme alanında sağlık kurulu odalarının taşınması için gerekli oda çevirme inşası devam ederken, poliklinik ön girişi olan alanda da çatı kaplama işi tamamlandı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hastanemizde projesi devam eden inşaat çalışmaları için yapılmakta olan radyasyon onkoloji ek hizmet binası ve nükleer tıp hizmetlerini biriminin de tamamlanmasıyla kurumumuzda ve ilimizde önemli bir ihtiyaç karşılanacak. PET-CT (pozitron emisyon tomografisi (PET) ve bilgisayarlı tomografi (CT) birleşimi ile oluşturulan, ileri teknolojik bir görüntüleme yöntemi) kurulumu ve radyasyon onkoloji hizmetleri ek hizmet binası, güçlü teknik alt yapısı, modern cihazları ve alanında uzman hekim kadrosuyla vatandaşlarımıza kaliteli, güvenilir ve sürdürülebilir ortamlarda sağlık hizmeti verecek, gelişen ve değişen yapısıyla bölgemizin sağlık ihtiyaçlarının karşılanması yönünde oldukça önemli bir katkılar sunacaktır. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetim ekibi olarak vatandaşlarımızın daha nitelikli ve konforlu sağlık hizmeti almalarını sağlamak ve süreçten memnuniyeti arttırmak için tüm gücümüzle gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Kocaya , Muğla Valimiz Orhan Tavlıya, Muğla İl Sağlık Müdürümüz Ali Burak Mülayime ve Kadem Mete’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunar emeği geçen ve destek veren büyüklerimize hastalarımız ve kurumumuz adına şükranlarımızı sunarım” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.