Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 27°C

Muğla’da İlçe Kaymakamları değişti

Muğla’da İlçe Kaymakamları değişti
REKLAM ALANI
Ağustos 20, 2021 11:13 am | Son Güncellenme: Ağustos 20, 2021 11:18 am
1.353
A+
A-

Muğla’da İlçe Kaymakamları değişti

Trabzon Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Kaymakamlığı’na, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan Amasya Merzifon Kaymakamlığına atandı.
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararnamesi ile çoğunluğu kaymakam olan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Atamalara göre, Muğla’nın Menteşe, Bodrum, Dalaman, Köyceğiz, Kavaklıdere, Seydikemer, Milas, Yatağan, ve Ortaca kaymakamları değişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.
Yapılan atamalara göre;
Hukuk işleri Genel Müdürlüğü hukuk müşaviri Ali Yılmaz, Muğla Vali Yardımcılığı’na,
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Vali Yardımcılığı’na,
Isparta Yalvaç Kaymakamı Murat Kahraman, Muğla Vali Yardımcılığı’na,
Van Vali Yardımcısı Meral Uçar, Ortaca Kaymakamlığı’na,
Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker, Seydikemer Kaymakamlığı’na,
Muğla Vali Yardımcısı Bayramali Köse, Muğla Valiliği Hukuk Müşavirliğine,
Bilecik Valiliği Kaymakam Adayı Oray Güven, Kavaklıdere Kaymakamlığı’na,
Trabzon Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Kaymakamlığı’na, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan Amasya Merzifon Kaymakamlığına atandı.
Sakarya Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Bodrum Kaymakamlığı’na,
Burdur Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla Milas Kaymakamlığı’na,
Konya Karapınar Kaymakamı Onur Kökçü, Muğla Yatağan Kaymakamlığı’na,
Erzurum Aziziye Kaymakamı Mustafa Maslak, Muğla Köyceğiz Kaymakamlığı’na,
Denizli Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Muğla Valiliği Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amirliği’ne,
getirildi.

Dalaman’a yeni atanan Trabzon Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta,’nın özgeçmişi ise şu şekilde ; 1976 yılında Kayseri’ de doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu şehirde tamamladı. 1994 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. 2000 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adaylığı sürecinde 6 ay süreyle İngiltere/Sheffield’ te İngiltere Yönetim Sistemi ve yabancı dil konularında eğitim aldı. Sırasıyla Gaziantep/Yavuzeli ve Sivas/İmranlı İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2003 yılında Asil Kaymakam olarak atandı. Gaziantep/Karkamış (2003), Erzurum/Pazaryolu (2003-2005), Mardin/Yeşilli (2005-2008), Nevşehir/Gülşehir (2008-2012), Antalya/Finike (2012-2016) Kaymakamlıkları yaptı. Halen Trabzon İli Vakfıkebir Kaymakamlığı görevini sürdürmektedir.Evli ve 2 çocuk babası olan Yakuta; iyi derecede İngilizce bilmektedir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.