Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
BİST 9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Muğla’dan depremzedelere polar

Muğla Afet Dayanışma ve Arama Kurtarma Derneği (ADAKSAR) tarafından deprem bölgesi için Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü tarafından imal edilen polar, battaniye, giyecek ve oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi. Kahramanmaraş merkezli 7 …

Muğla’dan depremzedelere polar
REKLAM ALANI
Şubat 10, 2023 12:00 pm
539
A+
A-

Muğla Afet Dayanışma ve Arama Kurtarma Derneği (ADAKSAR) tarafından deprem bölgesi için Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü tarafından imal edilen polar, battaniye, giyecek ve oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem sonrasında Muğla’dan yardımlar gitmeye devam ediyor. Muğla Arama Kurtarma Derneği tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü tarafından kendi imalatları olan polar, battaniye, kıyafet ve oyuncaklar deprem bölgesine gönderildi.

Muğla ADAKSAR Arama Kurtarma Derneği Başkanı Erol Kütahya, “Bugün Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsü ile beraber hazırlamış olduğumuz acı olayımız ile ilgili bir nebze de bizim payımız olsun diye battaniyelerimizi gönderiyoruz. İnşallah devamı da gelecek. Bizler her arkadaşımıza ulaşabilirsek, her cana dokunabilirsek, bir nebze de Muğla’dan onlara sıcak bir ortam hazırlayabilirsek az da olsa acıları unutacağız. Bunun için Milli Eğitim Müdürlüğü Olgunlaşma Enstitüsüne çok teşekkür ediyorum. Usta öğreticilerimiz bizi kırmadı, hepsi canla başla gece gündüz demeden çalıştılar. Ayrıca ADAKSAR Arama Kurtarma Derneği üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hepsinin bağışları ile gerçekleştirdiğimiz, aldığımız kumaşlar gönderdiğimiz insanlara birer yuva, birer kucak, gönderdiğimiz çocuklara birer oyuncak olacaklar. Bugünleri hep birlikte kucaklaşarak, ayrışım yapmadan birlikte el ele vererek aşacağız. Başta deprem bölgesindeki vatandaşlarımız olmak üzere herkese Allah’tan güç, kuvvet diliyorum, ölenlere rahmet, kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah bir daha böyle acı göstermesin” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.