Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Organ Bağışı Yapmadım

Organ Bağışı Yapmadım
REKLAM ALANI
Şubat 24, 2016 4:04 pm
1.355
A+
A-

Organ Bağışı Yapmadım

DSC_0004

 

Dalaman Kapukargın Mahallesinde oturan Nedim Döndar, hakkında çıkan organlarını bağışladı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı.

 

Dalaman Kapukargın Mahallesinde oturan ve bir süre önce ayağına çapa makinasının saplanması nedeni ile sağ ayağını diz hizasından kaybeden Nedim Döndar, hakkında çıkan organlarını bağışladı haberlerinin doğru olmadığını açıkladı. Döndar, ben hiçbir organımı ne bağışladım ne de böyle bir girişimde bulundum diyerek yaptığı açıklamada’’ Geçenlerde Dalaman’da bir etkinliğe gitmiştim. Orada bir gazeteci yanıma gelerek fotoğrafımı çekti. Yazısını ben yazarım dedi. Bende yaşadığım kazadan sonraki halimle ilgili yazacak herhalde diye düşündüm. Birkaç gün sonra eşim Dalaman’a gittiğinde duymuş. Eve geldi ‘’Nedim sen organlarını ne zaman bağışladın’’ diye bana sordu. Bende ne organ bağışlaması hayırdır dedim. Gazetelerde senin organlarını bağışladığın yazıyormuş Dalaman’da öyle söylediler dedi. Benim olaydan böyle haberim oldu’’ diye konuştu.

Bağış Yapmadım

Organlarını bağışladığı haberlerinin tamamen asılsız olduğunu söyleyen Döndar, ’’Organ bağışı güzel bir şey belki ilerde düşünebilirim ama şuan için ben kesinlikle organ bağışında bulunmadım. Böyle bir girişimim olmadı. Yapılan haber doğru bir haber değildir’’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.