Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Orhanlar’da yılın ilk sürprizi

Orhanlar’da yılın ilk sürprizi
REKLAM ALANI
Şubat 18, 2016 3:18 pm | Son Güncellenme: Şubat 18, 2016 3:51 pm
2.071
A+
A-

Orhanlar’da

yılın ilk sürprizi

Dalaman Orhanlar İstikbal ürünlerinde belirli tutarda alışveriş yapan herkese KDV kadar hediye.

Belirli tutarda alışveriş yapan herkese KDV kadar hediye kampanyası İstikbal Mağazalarından, tüm İstikbal ve Deco Markalı ürünlerden, tek seferde KDV dahil 8.490 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilerimize alışverişin KDV’si tutarında, tek seferde KDV dahil 4.990 TL ile 8.490 TL arası alışveriş yapan tüketicilerimize alışverişin KDV’sinin yarısı tutarında, müşterinin seçeceği ürünlerimizden hediye olarak verilecektir.

KDV Kampanyası Uygulama Esasları:

İstikbal ve Deco Markalı ürünlerden tek seferde en az KDV dahil peşin (1+5 taksit) fiyatlar üzerinden 4.990 TL ve üzerinde alışveriş yapan tüketicilerimiz hediye almaya hak kazanabilecektir.

KDV dahil 4.990 TL altındaki alışverişlere herhangi hediye verilmez.

Söz konusu alışverişlerin aynı bayiden ve tek seferde yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan hediye satış anında tüketicimize verilecektir.

Tüketicinin hediye tutarı karşılığında seçtiği ürün fiyatı, Hediye tutarından fazla ise aradaki fark tüketiciden tahsil edilecek olup, Hediye tutarının altında ise kalan tutar tüketiciye geri ödenmez ya da toplam satıştan indirim olarak düşülmez.

Kampanya kapsamında tüketicilerimiz en fazla KDV dahil 23.000 TL’lik alışverişin KDV’si kadar Hediye hakkı kazanabilir. Tek seferde KDV dahil 23.000 TL üzeri tüm satışlarda en fazla KDV dahil 23.000’nin KDV’si 3.508 TL değerinde hediye verilecektir.

Kampanya ve tavsiye edilen perakende fiyatlarımız 01.01.2016 – 31.03.2016 Tarihleri arasında geçerlidir. İstikbal, ürünleri üzerinde önceden belirtmeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir. KDV veya diğer vergi oranlarında olabilecek değişiklikler ve gelebilecek yeni vergiler fiyatlara aynen yansıtılacaktır. Fiyatlarımıza KDV dahildir. Belirtilen kampanya tarihinden önce kampanyayı sona erdirme hakkı mahfuzdur. Kampanya koşullarıyla ilgili ayrıntılı bilgi için, lütfen bir İstikbal yetkili satıcısı’na başvurunuz. Tipografik hatalardan İstikbal sorumlu tutulamaz. Peşin fiyatına 12 taksitle ödeme koşulları mobilya ürün grubunda Maximum üyesi olan bayilerimizde geçerlidir. Ev tekstili ve halı ürün grubunda kredi kartı avantajı 9 taksit ile sınırlıdır. Peşinat +11 taksit seçeneği senetli satış yapan bayilerimizde geçerlidir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.