Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C

RUSYA’DAN İLK TURİST KAFİLESİ GELDİ

RUSYA’DAN İLK TURİST KAFİLESİ GELDİ
REKLAM ALANI
Mart 20, 2021 12:51 pm
2.149
A+
A-

Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan 151 kişi ile havalanan uçak, Dalaman Havalimanı’na indi.

thumbnail DUS 5890

Turistlere çiçek ve lokum verildi, ikramlarda bulunuldu. Rus turistler, daha sonra kendilerini tatil yapacakları yerlere taşıyacak araçlarla havalimanından ayrıldı.

Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Tuğrul Ayaz, dönemin ve sezonun ilk uçağı olduğunu söyledi.

thumbnail 1

Ayaz yaptığı açıklamada, “İlk Rus kafilemiz 151 yolcusuyla beraber havalimanımıza indi. En güzel tarafı da bu dönemde ilk defa Rus kafilesinin Mart ayında buraya gelmiş olmasıydı. Bu da bizim için, turizm için de sevindirici. İnşallah bunun devamı da gelecek diye düşünüyoruz” dedi.

thumbnail CENGiZ TUgRUL AYAZ

Bu yıl ki beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Ayaz, “Türkiye’nin almış olduğu kovid ve pandemi ile ilgili tedbirler üst seviyelerde. Bunun Avrupa’da yansıması çok büyük. Bu anlamda beklentilerimiz çok yüksek. Bununla beraber farklı destinasyonlar da bu bölgeye gelecektir. Bizim şu anda ilk etapta beklediğimiz Birleşik Arap Emirlikleri tarafıyla beraber kuzey Avrupa. Ve bunların artacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.