Dolar 32,5082
Euro 34,8818
Altın 2.433,27
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Saklıkent Kanyonu binlerce misafiri ağırlıyor

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Dünyanın en gözde kanyonları arasında bulunan Saklıkent Kanyonu’nda turist bereketi yaşanıyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde …

Saklıkent Kanyonu binlerce misafiri ağırlıyor
REKLAM ALANI
Temmuz 12, 2023 11:48 am | Son Güncellenme: Temmuz 13, 2023 9:27 am
237
A+
A-

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bulunan Saklıkent Kanyonu, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Dünyanın en gözde kanyonları arasında bulunan Saklıkent Kanyonu’nda turist bereketi yaşanıyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı tatilinde özellikle yerli turistlerin büyük akınına uğrayan Saklıkent Kanyonu bayram tatilinin ardından da ziyaretçi akınına uğruyor. 18 kilometre uzunluğundaki kanyon 200 metre yüksekliğindeki dik yamaçlar arasında misafirlerine eşsiz bir güzellik sunuyor. Saklıkent Kanyonu 5 dereceye kadar düşen su sıcaklığı ile misafirlerini karşılarken, kanyon rafting sporuna da ev sahipliği yapıyor. Özellikle yaz sıcaklarında misafirlerini serin havası ile rahatlatan kanyon da yiyecek ve içecek hizmetleri de sunuluyor.

Altı ayda 350 bin kişi ziyaret etti

Saklıkent Kanyonu’nu 6 aydan bu yana 350 bin kişinin ziyaret ettiği öğrenilirken, geçtiğimiz 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde de 45 bin kişinin ziyaret ettiği kaydedildi. Geçtiğimiz yıl 682 bin kişinin ziyaret ettiği Saklıkent Kanyonunu bu yıl sonunda ise 750 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen ve Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret eden Emir Cankolu, “Burası doğanın bize sunduğu harika yerlerden birisi. İnsan burada hem huzur buluyor, hem de maceraperest yönlerini keşfediyor” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.