Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Sarıgerme’de korkutan hortum

Sarıgerme’de  korkutan hortum
REKLAM ALANI
Mayıs 10, 2014 11:38 am
1.973
A+
A-

Sarıgerme’de

korkutan hortum 

Ortaca’nın Sarıgerme Mahallesinde meydana gelen küçük çaplı hortum herkesi korkuttu.

Edinilen bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinde etkili olan yağışın ardından Sarıgerme Mahallesinde küçük çaplı hortum meydana geldi.

Hortum nedeniyle Sarıgerme Çevre ve Eğitim Derneğinin (SARÇED) işlettiği plajda bulunan kafeterya ve sahilde bulunan şemsiye, şezlong ve ağaçlarda hasar oluştu.12 - Sarıgerme'de korkutan hortum

Sarıgerme Mahallesi Muhtarı Musa Varol yaptığı açıklamada, sahilde sabaha karşı küçük bir hortum meydana geldiğini söyledi.

Hortumun sabaha yakın meydana gelmesinden ve sahilde kimsenin olmamasından dolayı bir can kaybı olmadığını ifade eden Varol, “Hortum sahilde bulunan SARÇED plajında hasara yol açmış. Mahallemizde bulunan otellerde bir zarar yok. Geçen yıl yaşanan hortum derneğe ve bölgemizdeki otellere büyük bir zarar vermişti. Bugün yaşanan hortumun o kadar büyük bir zararı yok. Turizm sezonu açıldığı için korkmuştuk. Sadece derneğin malzemelerinde hasar var” dedi.

SARÇED Başkanı Cengiz İlhan ise yaşanan hortumun kendilerinin korkuttuğunu, hortumun geçen yıl meydana gelen kadar zararlarının olmadığını dile getirdi.

Saat olarak hortumun erken meydana gelmesi ve can kaybının olmayışının sevindirici olduğunu kaydeden İlhan şunları söyledi:

“Şu anda 80 şezlong, 40 şemsiye, büfenin çatısı ve bazı ağaçlarda hasar mevcut. İnşallah bu son olur. Büyük bir zarar vermeyişinden de teselli buluyoruz. Geçen yıl meydana gelen hortumdaki hasar tespitine göre yaklaşık 200 bin lira tutarındaydı. Bu olayda ise hasarımız 40 bin lira civarında olur.”

 

Ali Rıza Akkır

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.