Dolar 32,5890
Euro 34,8231
Altın 2.416,59
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Şaşmaz’dan Sağlık Personellerine ziyaret

Şaşmaz’dan Sağlık Personellerine ziyaret
REKLAM ALANI
Mart 21, 2015 10:22 am
1.549
A+
A-

Şaşmaz’dan Sağlık Personellerine ziyaret

DSC_3532 (Kopyala)DSC_3523 (Kopyala)

14 Mart Tıp Bayramı’n da Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Sağlık Çalışanlarını ziyaret etti.

 

Her yıl 14 Mart Türkiye’de Tıp Bayramı olarak kutlanıyor. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Dalaman’da bulunan hastane ve sağlık ocağında çalışanlara karanfil ve baklava dağıttı. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını Dalaman Devlet Hastanesi, Dalaman 1 ve 2 no’lu Sağlık Ocaklarında, Toplum Sağlığı Merkezi’nde ve 112 Acil Servis İstasyonu’nda çalışan sağlık çalışanlarına Başkan Muhammet Şaşmaz’ın talimatı ile karanfil dağıtıldı ve baklava ikram edildi. Başkan Şaşmaz aynı zamanda Dalaman Devlet Hastanesi Başhekimi Şirin Atasoy Tekin’i, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Çiğdem Olgun Şimşek’i ve 112 Acil Servis İstasyonu’nda çalışanları ziyaret ederek çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.