Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
REKLAM ALANI
Haziran 22, 2022 3:01 pm | Son Güncellenme: Haziran 22, 2022 3:02 pm
1.292
A+
A-

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

 

Seydikemer’in Çaltıözü Mahallesinde meydana gelen orman yangını büyümeden kontrol altına alındı. Tüm imkanların seferber edildiği yangın söndürme çalışmalarına 4 uçak ve 1 helikopter de katıldı.

SITE 8 scaled - SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

 

Seydikemer’in Çaltıözü Mahallesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sabah saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına havadan 4 uçak ve 1 helikopter, karadan da Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Seydikemer ve Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, Seydikemer Belediyesine ait greyder, silindir, arazöz ve kepçe müdahale etti. Köylülerin de destek verdiği yangın büyümeden kontrol altına alındı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün Ankara’da bulunmasından dolayı olay yerine Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yanan alanları inceleyen Başkan Yardımcısı Karakuş’a Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan ile Kabaağaç Muhtarı Ramazan Aytekin ve birim müdürleri eşlik etti.

Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan yangınla ilgili bilgi vererek; “Sabah saat 9.30 sularında yangın ihbarı aldık. Belediyemizin ekipleri, itfaiyemiz, Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, uçaklar, helikopter ve vatandaşlarımızla müdahale ettik. Kontrol altına alınmış bulunmakta. Soğutma çalışmaları yapılıyor. İnşallah Allah tekrarını yaşatmasın” diye konuştu.

Kabaağaç Mahalle Muhtarı Ramazan Aytekin; ” Sabah saat 9 buçuk sularında yangın ihbarını aldık. Yangın şu an kontrol altına alındı” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI KARAKUŞ: “DEVLETİMİZİN İMKANLARIYLA KONTROL ALTINA ALINDI”

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, vatandaşların daha dikkatli olmasını isteyerek; “Sabah saatlerinde bölgemizde de sıkıntılı bir an yaşadık. Devletimizin, milletimizin ve vatandaşlarımızın imkanlarıyla kontrol altına alındı. İnşallah bir daha yaşamayız. Vatandaşlarımızı da daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet ediyoruz. Mevla’m bir daha göstermez inşallah” dedi.

Bölgede soğutma çalışmalarına devam eden ekiplere, Seydikemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce su ve ayran desteğinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.