Dolar 32,5170
Euro 34,7952
Altın 2.427,66
BİST 9.710,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Türkiye Kürek Şampiyonası Köyceğiz’de yapıldı

Türkiye Kürek Şampiyonası Köyceğiz’de yapıldı
REKLAM ALANI
Mart 9, 2015 9:44 am
1.605
A+
A-

Türkiye Kürek Şampiyonası Köyceğiz’de yapıldı

 

Türkiye Kürek Federasyonu’nca (TKF) düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası Köyceğiz’de yapıldı.

OMR_3533a2d10d355cdebc879e4fc6ecc6f63dd706-03-15_1425648965537628

 

Köyceğiz gölünde yapılan 1. Etap Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonasına Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Sinop Karadeniz Yelken, İznikspor, Anadolu Hisarı ve Sakarya Gençlik takımlarından yaklaşık 300 sporcu katıldı.

Dereceye giren takımların madalya ve kupaları Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, belediye başkanı Kamil Ceylan, Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri  müdürü Bekir Çeker, Kürek Federasyonu temsilcileri, protokol üyeleri ve kulüp temsilcilerinin katıldığı törenle verildi.

Törende, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile “Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin” yazılı pankart protokol ve sporcular tarafından açıldı.

-Muğla Valisi Amir Çiçek, Köyceğiz gölünün herşeyden önce su sporlarına müsait olan bir yer olduğunu, bunlardan birisinin de kürek sporu olduğunu söyledi.

Köyceğiz’de ilk kez Türkiye Şampiyonası’nın yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Çiçek “İlkler bir başlangıçtır. Biz şampiyonların burada olmasını uluslararası şampiyonaların burada yapılmasını diliyoruz. Burada olan eksiklerin giderilmesi yapılması gerekenlerle ilgili de Kaymakam, Belediye başkanı, Gençlik ve Spor il müdürümüz ile de görüşeceğim. Önümüzdeki yarışlarda bunlar da inşallah tamamlanacak. Siz sporcular yeter ki spor yapın ve dünyada birinci olmaya kupayı almaya çalışın. Dünyada Türk bayrağını dalgalandırın ve istiklal marşımızı okutun. Biz imkanları sizler için seferber ederiz. Şampiyonaya katılan dereceye giren giremeyen herkese teşekkür ediyor sizleri kutluyorum” dedi.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkan Yardımcısı Ozan Bayülken, şampiyonanın birinci ayağının Köyceğiz’de yapıldığını ifade etti.

Bayülken, “Köyceğiz su sporları için mükemmel bir yer. Daha önce de milli takım seçmelerini Köyceğiz’de yaptık. Su sporlarında ulusal ve uluslararası şampiyonaları burada gerçekleştirebiliriz” diye konuştu.

-Şampiyonada ilk 3’e giren takımlar şu şekilde oluştu.

Deniz Küreği kategorisi; Sinop Karadeniz Yelken birinciliği, İznikspor ikinciliği, Beşiktaş ise üçüncülü.

Federe Üniversite Kulüpleri kadınlar: Orta Doğu Teknik Üniversitesi birinci, Koç Üniversitesi ikinci.

Federe Üniversite Kulüpleri erkekler: Orta Doğu Teknik Üniversitesi birinci, Boğaziçi Üniversitesi ikinci, Kadir Has Üniversitesi üçüncü.

Haif kilo Kadınlar: Fenerbahçe birinci, Galatasaray ikinci, Sakarya Gençlik üçüncü.

Hafif Kilo Erkekler: Galatasaray birinci, Fenerbahçe ikinci, Fenerbahçe (B) üçüncü.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.