Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C
REKLAM ALANI
Nisan 26, 2018 3:10 pm
3.603
A+
A-

KARİA  Bisiklet Festivali yapıldı

 

Karia Derneği 20-23 Nisan’da

Dalyanda otel konaklamalı Bisiklet festivali düzenledi. 

1 7 2 -

 

 

Sürdürülebilir alternatif turizmi yaygınlaştırmak İçin yapılan etkinlikte bisikletliler pedalladı ve eşleri, çocukları tatil yaptı. KARİA BİSİKLET FESTİVALİnde Sarsala ve Yuvarlakçay’a bisikletliler pedalladı.

 

Karia Derneği Başkanı Sayın Turan Bulut yaptığı yazılı açıklamada coğrafyamızda. yapılan turizm yatırımı sadece yazın deniz, güneş, kum, olarak yerli ve yabancı turistlere hizmet vermesi düşünülmüştür. Yazın normal mevsim şartlarında herkes ziyaretçi olarak geliyor bölgemize. Ama yılın 6 ayı çalışan sektör diğer 6 ay atıl vaziyette bekliyor. Hepimiz projeler üretiyoruz ama cesaret edip gerçekleştirme denemelerimiz çok yavaş ilerliyor.

1 8 -

Bilmeliyiz ki mevsim şartları değişti kışın bile güneş etkisini hissettiriyor ve denize girilebiliyor.

karia derneği bir nebze olarak örnek olsun diye baharın bu ilk mevsiminde de etkinlikler planlanladık, Denizde bir damla olsa bile gelecekte herkes yapmaya cesaret edebilecektir.

Karia coğrafyamıza gelmek isteyen misafirlerimizi davet ediyor uzak yerlerde sadece yazın tatile gelen misafirlerimizi her daim bekliyoruz. Hem doğa sporları hem de tatil bir arada olan etkinliklere bekliyoruz.

20- 23 Nisan 2018 tarihinde “KARİA BİSİKLET FESTİVALİ etkinliğimizde Her türlü ihtiyaçları kendileri tarafından karşılanan yurdumuzun değişik yerlerinden  100kişi katılımcı pedalladı ve eşler de tatil yaptılar.

 

Coğrafyamızın nadide tarihi yerlerinden olan  LİSSAİ’de bisikletçilere tanıtıldı. Etkinliğimizi duyupta karavanları ve araçları ile gelenler oldu. Şenlik havası içerisinde deniz, güneşin keyfini pedallayarak, yüzerek unutulmaz bir tatil yaşadılar.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. karia derneği dedi ki:

    kendi gıda ihtiyaçlarına rota üzerindeki esnaftan karşılayan bisikletçiler pedallarken, eşleri ve çocukları da otel de tatil yaptı. amacımız Turizm sezonunu biraz uzatabilmek ve alternatif yaratmaktı. başardık. otel doluydu. bize destek olan Dalaman, ortaca ve köyceğiz kaymakamlıkları ve belediye başkanlıklarına teşekkür ederiz.