Dolar 32,5503
Euro 34,8831
Altın 2.447,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

Hem öğreniyorlar, hem de sosyalleşiyorlar

Seydikemer Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an kurslarına kurslara katılan çocuklar Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve Temel Dini Bilgiler derslerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunuyorlar. Seydikemer Müftülüğü tarafından …

Hem öğreniyorlar, hem de sosyalleşiyorlar
REKLAM ALANI
Temmuz 12, 2023 1:00 am | Son Güncellenme: Temmuz 13, 2023 9:28 am
257
A+
A-

Seydikemer Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an kurslarına kurslara katılan çocuklar Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve Temel Dini Bilgiler derslerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunuyorlar.

Seydikemer Müftülüğü tarafından düzenlenen yatılı ve gündüzlü Yaz Kuran Kursları devam ediyor. Kurslarda öğrencilere Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi ve Temel Dini Bilgileri öğretiliyor. Öğrenciler kurslarda dini bilgilerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunuyorlar. Dini bilgiler öğrenmek için kurslara katılan öğrenciler aynı zamanda satranç, masa tenisi, futbol ve mangala oynayarak vakit geçiriyorlar. Seydikemer Müftülüğü’nden yapılan açıklamada kurs süresi boyunca bu aktivitelerin devam edeceği ve ilerleyen süreçte de Kur’an Kursları arasında dini bilgiler, satranç, masa tenisi, futbol ve mangala turnuvaları düzenleneceği belirtildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.