Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C
REKLAM ALANI
Temmuz 25, 2017 12:16 pm | Son Güncellenme: Temmuz 25, 2017 12:18 pm
1.623
A+
A-

Sarsala’da bir ilk

Dalaman Belediyesi  50. Yıl kutlamaları kapsamında 4. Günün de  Dalaman’ın en güzel koylarından biri olan Sarsala’da Ece Mumay konseri ve “Mezarcı Film Galası” yapıldı.

Ece Mumay konser verdi

Denizin  içine organizasyonlar için sahne kuruldu. Akşamın ilk süprizi ise Ece Mumay oldu.  Hayranlarına birbirinden güzel şarkılarını söyleyen Muman; “İlk defa açık havada konser veriyorum bu başlangıç benim için çok güzel oldu”dedi. Yaklaşık 5.000 bin kişinin katıldığı konser yerini ünlü oyuncuların kadrosundan oluşan film galasıyla devam etti.

OMR 0079 -

Mezarcı Film Galası yapıldı

Ünlü oyuncuların katıldığı Mezarcı filmi galasına Sanatçı Emre Altuğ, Nilay Erdönmez , yönetmen Talip Karamahmutoğlu ve Dondurmam Gaymak’ta oynayan Turan Özdemir gibi isimlerde yer aldı.

OMR 0118 -

 

Krallara layık yerdesiniz

Şarkıcı Emre Altuğ Gala’da yapmış olduğu konuşmasında ; “Krallara layık yerlerde yaşıyorsunuz, burayı daha çok kişi görsün bilsin istiyoruz. Burası dünyanın en güzel ve özel yerlerinden bir tanesi, çekmiş olduğumuz bu film Dalaman’a inşallah katkısı olur”dedi.

c0f00ac1 20f8 4e25 a53d eef3b8c70985 -

Dalaman’ı herkes bilecek

Dalaman Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz ; “Dünya’nın cennet köşesi olan Dalaman’ı mızın incisi Sarsala koyumuzun muhteşem güzelliği içerisinde 50. Yıl dönümümüzü ve Şerfler Mahallemizde çekimleri yapılan “Mezarcı film galası” ‘n da sizlerle buluşmak  bizleri unurlandırdı. Dalaman’ın varlıkları çok biz bunları teker teker keşfedip projelerle hayata geçireceğiz, Rafting Türkiye Şampiyonasını Dalaman Kaymakamlığı ve Belediyemiz iş birliği ile Rafting Federasyonu As başkanı’nın bize önerisiyle gelişen Şampiyona Dalaman’da yapıldı.

OMR 0081 -

OMR 0103 -

İlçemizin tanıtımına çok fayda edeceğini düşündüğümüz “Mezarcı “ filmini Dalaman’da çekilmesinin önünü açıp kolaylıklar sağladık.  Biz bunların meyvesini önümüzdeki yıllarda Dalaman halkı olarak Dalaman’a yedireceğiz. Tanıtımların Dalaman’ı her zaman bir şeyler kazandıracağını hep biliyorduk, işte bizim projelerimizin arasında hep bu vardı.”dedi.

Haydos Başkanı Türkan Dağdelen’in tedavi altına aldığı “Ökkeş” isimli Köpeğin “Mezarcı” filmindeki yeri ise bambaşkaydı. Film Galasına katılan Türkan Dağdelen,  sahneye oyuncular arasında Ökkeş’inde  çıkmasından mutluluk duydu ve herkes ayakta alkışladı.

Konuşmaların ardından sahnelenen film Gala’ya katılan vatandaşlar tarafından merekla izlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.