Dolar 32,5908
Euro 34,8058
Altın 2.422,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.
REKLAM ALANI
Nisan 21, 2018 2:05 pm | Son Güncellenme: Nisan 22, 2018 7:06 am
3.098
A+
A-

Grow market açıldı

Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

 Gürol Dirmilli ve Gürsel Gök’ün işletmeciliğini yaptığı grow market Merkez mahallesi Hakkı Ege caddesinde düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

DSC 0021 - Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

GROW MARKET DALAMAN

Şirket ortakları olan Gürol Dirmilli ve Gürsel Gök; “Biz açıyoruz, çünkü siz daha iyisine layıksınız” sloganıyla açılan grow market Dalaman’da ilk yerini açarak başlangıç yaptı. İnşallah zincirleme olarak devam edeceğiz”dedi.

Marketler zinciri olmasını temenni ediyoruzDSC 0024 - Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

Şaşmaz, Rengiyle tasarımını birleştirerek kurumsal bir kimliğe bürünmüş Grow market için zincirleme olarak devam edeceğini öğrenmiş bulunmaktayız İnşallah daha geniş bir kitleye hizmet etmek adına yeni Grow marketler zincirinin olmasını temenni ederim. Allah bol kazançlar ve iş istihdamları sağlamasını nasip etsin. İlçemiz Dalaman’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DSC 0027 - Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

GROW MARKET DALAMAN

 

Açılış konuşmasının ardından okunan dua ile toplu kurdele kesimi yapılarak Grow market hizmete girdi.
Açılışa, Dalaman Belediye başkanı Muhammet Şaşmaz, baskan yardımcısı Ramazan Ontaş, Dalaman Ak Parti İlçe başkanı Muhammet Karakuş, CHP Dalaman gençlik kolları Sezer Durmuş, Dalaman Ülkü Ocakları başkanı Salih Özkan, sivil toplum örgütleri ve Davetliler katıldı.
Haber : Güngör ÇOBAN

DSC 0036 - Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

GROW MARKET DALAMAN

DSC 0040 - Dalaman’ın yerel marketi “grow” hizmete girdi.

 

office 2016 satın al

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. R. Ç. dedi ki:

    Adı “grow” değil de Türkçe olsaydı şahane olurdu. Acaba Almanya’da bir Alman, İngiltere’de bir İngiliz, Fransa’da bir Fransız hatta bir Çinli başka bir ülkenin dilinde işletmesine isim veriyorlar mı?!!! Araştırmak lazım. Hiç ihtimal vermiyorum. “Ne mutlu Türküm diyene; Türkçe dilini ve Türk alfabesini koruyabilene” . (R. Ç.)