Dolar 32,4897
Euro 34,5579
Altın 2.496,82
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
22°C
Hafif Yağmurlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 14°C
Cts 17°C
REKLAM ALANI
Mart 31, 2018 10:03 am | Son Güncellenme: Mart 31, 2018 10:05 am
2.633
A+
A-

Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Karakuş,

“Biz yat limanı yapacağız demedik,

sadece yat limanının noktasını koydurduk”

Ak Parti Dalaman İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Ak Parti Muğla Teşkilat Başkanı Şadi Pirci’nin başkanlığında yapılan toplantıya, bazı il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Ak Parti Muğla Teşkilat Başkanı Şadi Pirci’nin açılış konuşmasının ardından, Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş, yeni Dalaman Hükümet konağı için girişimlerde bulunduklarını, 2018 yılı içerisinde büyük bölümünü yapmayı planladıklarını söyledi. Seçimlere 1 yıl kaldığını ifade eden Karakuş, daha verimli olmak için çalışmalara hemen başlayacaklarını kaydetti.
Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Muhammet Karakuş’un açıklamaları şu şekilde;

DSC 0356 -

“Biz Ankara’dan geldikten sonra arkadaşlara şunu söyledik. 1/1000’lik haritada yat limanı yerinin numarasını işaretledik. Ne yazık ki sokakta bu yanlış anlaşıldı. Bakın biz yat limanı yapacağız, yat limanı yapıyoruz demedik arkadaşlar. 1/1000’lik haritaya sadece yat limanının noktasını koydurduk dedik. Bunu gözden kaçırmamak lazım. Yat limanını belki biz görürüz belki göremeyiz. Daha sonraki arkadaşların günün şartlarına göre ihalesi yapılır, yat limanı süreci başlar. Sadece bizim yaptığımız Ulaştırma Bakanlığı’na gittik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın yanına gittik. Görüşmelerimizi yaptık. Orada bir noktaya yat limanının çapasını koyduk. Bunu gözden kaçırmamak lazım. Yani yat limanı yapmakla, bunu oraya noktayı koydurmak arasında dünya kadar fark var”

-Dalaman’a yeni Hükümet konağı ve yaşlı bakım merkezi

DSC 0380 -
“İçişleri ve Adalet Bakanlığı’nda bir takım girişimlerde bulunduk. Ortaca İlçe Başkanı arkadaşımın desteğiyle Dalaman’a Hükümet konağı yapılacak. Şu anda Dalaman Hükümet Konağı ile ilgili Kalkınma Bakanlığı’na yazılar yazıldı. Bizde Dalaman’da mimar arkadaşlarla çalışmaya başladık. 2018 yılında büyük bir ihtimalle %70’ini diyorum ama bakarsınız bazı şeylerden dolayı bakarsınız %20’sini 2018 yılı içerisinde yapmayı düşünüyoruz. Daha sonraki süreçte Hükümet Konağı Projesi bitecek. Diğer taraftan Jandarma ile mevcut Hükümet Konağı arasında Yaşlı Bakım Merkezi yapacağız demiştik. TİGEM’in bedelsiz arazi vermediği için olumsuz bir yazı geldi. 10 bin 300 metrekare bir yer var. Onun teklifini önümüzdeki hafta yapacağız”

DSC 0377 -

-Hastane ve Yol çalışmaları

“Dalaman Devlet Hastanesi’nde bir takım aletlerin değişmesinden dolayı röntgen cihazı değişiyor. Bundan dolayı röntgen çekilemediği için ufak tefek şikayetler geliyor. Onu da Ankara’dan bakmaya gelen arkadaşlar süreci bitirmek üzere. Önümüzdeki hafta hastane ile ilgili röntgen cihazı da kurulacak, orada da bir sıkıntımız kalmayacak”
“Narlı, Gürleyik, Elcik ve Taşbaşı mahallelerinde yatırım izlemeden almış olduğumuz parke taşlarının döşemesini bu ay itibariyle bitirdik. 1. etap bitti, 2. etapta da bazı mahallelerimizde parke taşı döşemek için devam edeceğiz. 2.etapta Narlı, Gürleyk, Elcik, Bozüyük ve Taşbaşı Kavacık’ta da başlamak üzereyiz”

-Okullar tek bölgede

“Milli Eğitim Bakanımızdan şöyle bir talepte bulunduk. Fethiye’deki gibi bir yere liselerimizi taşıyıp, hepsinin bir yerde olması için bilgi verdik. Onunla ilgili bir çalışma devam ediyor. Büyük bir ihtimalle orman olan bir bölgeden 150 dönüm arazi düşünüyoruz. Şu anki aklımızdan geçen 150 dönüm araziyi alıp liseleri oraya toplamak”
-Ak Parti’nin teşkilatlanma örneği dünyada yok
Ak Parti Muğla Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Ak Parti’nin, 81 ildeki il teşkilatları olarak Türkiye’nin ve Dünyanın en güçlü teşkilatı olduğunu, dünyada Ak Parti gibi teşkilatlanma olmadığını söyledi.
Pirci, “Böyle teşkilatlanan halkın içerisine giren, kendi iradesiyle başkanını seçen, ilçe başkanını yönetimi seçen, mahalle başkanını seçen dünyada böyle bir teşkilat yok. Halkın kendi kendini yöneteceği ve taleplerini, bütün insanların çalışmalarını, onlara yardımcı olmak için gece gündüz mücadele eden böyle bir teşkilat yok. Böyle bir teşkilatın bireyi olmanın onuru ve şerefi hepimize yeter de artar bile” dedi.

-Ak Parti’ye oy vermeyenlerin sebeplerini araştıralım

Pirci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel başkanımız da sizin gibi mahalle başkanlığından, ilçe başkanlığından, belediye başkanlığından, İstanbul il başkanlığından ve milletvekilliğinden ve bugün de cumhurbaşkanı, başbakana kadar tabandan tavana kadar gelen bir kardeşimiz. Meselelerini tüm memleketimizin en taban insanından en yukarıdaki insana kadar bilen bir insan tarafından yönetiliyoruz. Bu insan bizim ızdırabımızı, bu insan teşkilatların neler çektiğini, ne sıkıntılar yapıldığını neler olduğunu çok yakınen bildiği için Türkiye’nin zaten son 20 senesine de sizlerin de desteğiyle imzasını atmış. Halbuki iktidar insanları yıpratır ama her seferinde %34 ile seçilmiş, %45 ile seçilmiş, %52’lere kadar ulaşan oy potansiyelini yakalamışız. Tabii ki bu bize yeter mi yetmez. Biz daha çok insanlarla diyalog kuracağız. Daha çok insanlarla beraber olacağız. Bize oy vermeyen insanların kapısını çalacağız. Vermemelerinin sebeplerini araştıracağız. Ortada anlatılan yalan yanlış haberlerin doğrularını anlatacağız. Sizler bu çatı altında toplanıp Dalaman’daki teşkilatımızın mensuplarısınız. Sizler iyi eğitileceksiniz, iyi bileceksiniz ki karşınızdaki insanların yalanlarına, o insanları inandıranları doğru bir şekilde bilgilendireceksiniz. Bilgi kirliliğini ortadan kaldıracaksınız. İnsanlar bir iyilik yapıyor, bir güzellik yapıyor. Birileri de bunları kapatmak için aykırı argümanlar geliştiriyor. Ve insanların kafasını karıştırıyor. Teşkilatlarımızın görevi bu yalan yanlış haberleri doğruluğa çevirmek, doğru bir şekilde anlatmak”
Melahat Kanbur-Güngör Çoban

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.