Dolar 41,9579
Euro 48,8906
Altın 5.862,53
BİST 10.484,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
18°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C

Başkan Evren Tezcan, “Doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız”

Temmuz 9, 2024 1:45 pm
268
A+
A-

BAŞKAN TEZCAN “Doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız”

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan ve meclis üyeleri hakkında bazı konularda ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yapıldı.

Ortac Belediye Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Sevgili Ortacalı Hemşehrilerimiz, tüm paydaşlarımızla yönettiğimiz ilçemizin tüm alınan kararlarında öncelikle Ortaca’ nın menfaatlerini gözetmeyi ilke edinerek yola çıktık. Bu ilkemizden de taviz vermeden yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

-Medyada çıkan iddialar doğru değil

Bazı basın ve sosyal medya mecralarında “Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan ve ekibinin, Ortaca’nın en değerli alanını Muğla Büyükşehir Belediyesine şartsız, koşulsuz, projesiz ve plansız tahsisine yetki vermesine” ilişkin yapılan maksatlı haberlerin, doğruyu yansıtmadığı gerekçesi ile kıymetli hemşehrilerimizin doğru bilgilendirilmesi elzem hale gelmiştir. “

Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar aldığımız tüm kararlarda şartsız, koşulsuz, plansız ve projesiz hiçbir karar almadık.

Bu konuda da doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız. Daha henüz süreç devam ederken yangından mal kaçırır gibi yapılan bu haberleri maksatlı ve iyi niyetten yoksun buluyoruz. Zira ilgili konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ile bugün karşılıklı görüşmeler esnasında yapılan bu haberlerin kime ve neye hizmet ettiği halkımızın malumudur. Tıpkı bizim gibi Ortaca’ nın menfaatlerini önceleyen ve önemseyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras ve Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Evren Tezcan ile ekibi arasında yapılan görüşmeler son derece olumlu geçmiştir. Ortaca’ nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa bu doğrultuda hareket edeceğimiz konusunda halkımız müsterih olsun.” Açıklamasında bulunuldu.

Paylaşılan fotoğrafta Belediye Başkanı Evren Tezcan ve meclis üyelerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’la olan görüşmesi ve ziyaretten duyulan olumlu ortam fotoğrafta da kendisini hissettirdi.

-Ö.Deniz Kundakçı

 

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.