Dolar 32,4968
Euro 34,8110
Altın 2.489,39
BİST 9.543,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Başkan Oktay, Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulundu

Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulundu …

Başkan Oktay, Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulundu
REKLAM ALANI
Haziran 6, 2023 12:24 pm | Son Güncellenme: Haziran 6, 2023 2:52 pm
247
A+
A-

Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Selimiye ve Bozburun’da incelemelerde bulundu. Selimiye’de yapımı tamamlanan sahil bandı ikinci etabında ilgili incelemelerde bulunan Oktay, birim amirlerinden bilgi aldı. Ardından Bozburun’a geçen Oktay burada da kıyı şeridi meydan çalışmaları ve yat bağlama iskelelerinin çalışmalarını denetledi. Bölge sakinleriyle bir araya gelen Oktay, “Selimiye ve Bozburun’u ziyaret ederek hem yapılan çalışmayı denetledik hem de bölge sakinlerimizin düşüncelerini dinledik. Eksik noktalarla ilgili notlarımızı alırken vatandaşlarımızın çalışmayla ilgili memnuniyetini duymak bizi de çok mutlu etti” dedi.

Selimiye Muhtarı Ahmet Coşkun ile birlikte mahallede incelemelerde bulunan Başkan Oktay, geçen yıl ilk etabı yapılan sahil yolu çalışmasının tamamlandığını söyleyen Oktay, “Bölge halkının talepleri çerçevesinde yapılan çalışma çerçevesinde 340 metrelik yolda eskimiş ve yıpranmış kaplamanın üzerine taş desen baskı beton uygulaması yapıldı ve dekoratif göbekler yerleştirildi. Geçtiğimiz yıl da 270 metrelik kısmı yapılan 600 metrelik sahil bandı sayesinde Selimiye bu yaz misafirlerini daha konforlu ve modern bir ortamda ağırlayacak” dedi.

Başkan Mehmet Oktay Bozburun Mahallesi’ni de ziyaret etti. İskelelerin revizyonu çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmaları inceleyen Oktay, geçen yıl iki etabı yapılan iskelenin 170 metre uzunluğundaki üçüncü etabının da kısa sürede bitirileceğini belirterek, “Turizme daha iyi bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Oktay’a Bozburun Muhtarı Duran Güleç de eşlik etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.