Dolar 32,5295
Euro 34,8958
Altın 2.437,36
BİST 9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

MUAMMER YAKACAK MUĞLA’YA TAYİN OLDU

MUAMMER YAKACAK MUĞLA’YA TAYİN OLDU
REKLAM ALANI
Temmuz 18, 2014 6:26 am
1.608
A+
A-

MUAMMER YAKACAK MUĞLA’YA TAYİN OLDU

On bir yıldır Köyceğiz Milli Eğitim Müdürlüğünü yürüten Muammer Yakacak Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı Kadrosuna atandı ve görevi Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ’a teslim etti.

Muammer Yakacak’ı yeni Müdür Fazıl Karabağ, okular Müdürleri ve Müdürlük personeli uğurladı. Ayrılmadan önce birlikte çalıştığı Milli Eğitim camiası arkadaşlarına hitaben konuşan Yakacak “Mensubu Olmaktan gurur duyduğum Milli Eğitim Bakanlığını, taşra teşkilatlarında gururla temsil ettim. Bilindiği gibi 6528 sayılı “Millî Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”, gereği Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanlığı Kadrosuna atandım. 3 Kasım 2003 yılından itibaren yürüttüğüm Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nden bugün(15.07.2014) itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde, Değerli Öğretmenlerimiz, Yöneticilerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelimizle birlikte Köyceğiz´e hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz mesai arkadaşlarıma, görev sürem esnasında çalıştığım Kaymakamlarıma, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilerin değerli temsilcilerine, Oda ve Kooperatiflere Muhtarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. 2003 Yılından bu güne kadar geçen on bir yıl Köyceğiz ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevim içerisinde, Köyceğiz için, ” vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” düsturu ile çalıştım. Köyceğiz’i bir “Eğitim Kentine” dönüştürdük. Bölgenin seçkin okullarını ilçemize kazandırdık. Yatılı Bölge Ortaokulu, Otelcilik Turizm Meslek Lisesi, Kız Meslek Lisesi (hayırsever katkısı), Denizcilik Meslek Lisesi, bina problemini çözülemeyen ve çözdüğümüz Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Ana Okulu son olarak Fen Lisesi. Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimize ve onları sabırla dinleyip bilinçle yoğuran öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum.  Köyceğiz´i çevre ilçelerin eğitim yönünden tercih edilen bölgesi haline getirdik. Emeği geçenlere teşekkür eder. Saygılar sunarım “ dedi.

YENİ MÜDÜR FAZIL KARABAĞ

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, makamında Okul Müdürlerin tebriklerini kabul ettikten sonra mini bir toplantı da yaptı. Toplantı da Karabağ, bundan sonra Köyceğiz İlçemizdeki eğitim-öğretimi daha da yüksek seviyeler çıkaracağız. Bu işi hep birlikte yapacağız. Mesai kavramımız olmayacak. Okullarımızdaki aksaklık ve eksiklikleri yerinde hep birlikte inceleyip çözüm yolları bulacağız. Sorunlarımızı; hep birlikte, yerinde ve çözüm odaklı bakış açısıyla doğru sonuca ulaşarak halledeceğiz diyerek sözlerini tamamladı. Fehmi Başoğlu İlkokulu Müdürü Özcan Karadağ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullar arasındaki iletişimin daha iyi olması gerektiğine dikkat çekerken, bazı okul müdürleri hizmetli konusunda sıkıntılarını dile getirdi. Fen Lisesi Müdürü Gürhan Karbacak ise tanıdığımız, daha önce birlikte çalıştığımız birini İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev alması Köyceğiz için büyük bir şans diyerek Muammer Beyle çok güzel işler başardık bu durumu Fazıl Beyle daha da ileriye taşıyacağımızdan eminim diyerek sözlerini tamamladı. Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ; hem vedalaşmaya hem de toplantıya katılan herkese teşekkür edip toplantıyı bitirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.