Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

CHP Genel başkan yardımcısı Dalaman’da

CHP Genel başkan  yardımcısı Dalaman’da
REKLAM ALANI
Mart 12, 2014 10:55 am
1.373
A+
A-

CHP Genel başkan

yardımcısı Dalaman’daIMG 0368 - CHP Genel başkan yardımcısı Dalaman'daIMG 0348 - CHP Genel başkan yardımcısı Dalaman'da

CHP Genel Başkan yardımcısı Gökhan Günaydın Dalaman halkı ile buluştu. Günaydın yaptığı miting konuşmasında Ak Parti’ye yüklendi. Günaydın seçim vaadi olarak ‘Önce yöneteceğiz sonra halk ile paylaşacağız’ dedi.

Dalaman halkı ile buluşan CHP genel başkan yardımcısı Gökhan Günaydın yaptığı miting konuşmasında AK Parti politikalarını eleştirdi. Günaydın sözlerine şu şekilde devam ettirdi : “ Sizlerde bu inanç, bu kararlılık olduğu sürece, Dalaman’a Muğla’ya ve Türkiye Cumhuriyeti ne hiç kimse bir şey yapamaz bundan eminim, Dalaman, Muğla ve bin 400 nokta için belediye başkanlığı seçimleri ve belediye meclis üyeliği seçimleri bilindiği gibi 30 Mart’ta yapılacak. Ben Dalaman’ın içinden geçip giderken Dalaman’ın eksik hizmet aldığını görüyor ve buna üzülüyordum. Demekki 2009’da iyi çalışmamışız, şimdi ise 20 gün var seçimlere, buradaki kalabalığı görüyorum ki  bu gün seçim olsa alacağız, ama 20 gün var kalan sürede çok çalışacağız.”dedi.

Dalaman Belediye başkan adayı Muhammet Şaşmaz:

“Yarınlarımız olan çocuklarımıza, gençlerimize bırakacağımız, Dalaman, bize hesap sormadan biz önlemimizi şimdiden almalıyız, Dalaman çok hassas bir yer, 5 yıllık il meclis üyeliği tecrübem ile daha iyi işler yapacağız Dalaman da, Büyükşehir belediye başkanlğını Osman Gürün alacak ve burada da biz alacağız, yardımlaşarak Dalaman’a yatırım yapacağız”dedi.

Mitinge; CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr.Nurettin Demir, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan,  CHP Muğla eski milletvekili Dr. Ali Arslan, CHP Muğla İl başkanı  Mustafa Öztürk, CHP Muğla Belediye başkanı Osman Gürün,  Dalaman Belediye CHP Dalaman Belediye Başkan adayı Muhammet Şaşmaz,  Dalaman ilçe başkanı Erdoğan Karakuş, CHP Ortaca İlçe başkanı CHP Kadın kolları ve gençlik kolları ile partililerin katıldığı miting de partiye yeni katılanlara rozet takıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.