Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Öğrencilerden örnek davranış

Öğrencilerden örnek davranış
REKLAM ALANI
Nisan 13, 2015 11:10 pm
1.332
A+
A-

Öğrencilerden örnek davranış

 

Ortaca ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu Ortaca Yurt Müdürlüğü ve ilçe Müftülüğü işbirliğinde öğrenciler, Merkez Yeni Cami ve Müftülük binasının bahçe duvarını boyadı, çevre düzenlemesi yaptı. Öğrenciler böylesine anlamlı bir günde etkinliğe katılmış olmaktan mutlu olduklarını söylediler.

 

Kredi ve Yurtlar Kurumu Ortaca Yurt Müdürü Bengül Yazar, yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde her yıl kurumda farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin isteğiyle müftülük binasının dış cephe boyasını yapmak istediklerini belirten Yazar, “Öğrencilerimizin katılımlarından dolayı çok mutluyuz. Bu anlamda istekli öğrencilerimiz çok fazla. Ortaca halkı da bize gönülden destek verdi ve müftülükle iş birliği içerisinde bu projeyi geliştirdik. Bundan sonra da inşallah çok daha güzel etkinliklere imza atarız” dedi.

İlçe Müftüsü Zekeriya Çelik ise, Kutlu Doğum Haftası’nın Türkiye’nin hatta dünyanın her tarafında farklı etkinliklerle kutlandığını ifade etti.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, yurtta kalan gençlerin kalıcı bir etkinlikle bu haftadaki etkinliklere katıldığını anlatan Çelik, şunları kaydetti:

“Öğrencilerimiz müftülükle birlikte aynı bahçede bulunan camimizin bahçe duvarının boyadı. Bugün tatil olmasına rağmen öğrenciler, piknik havasında ve güzel bir havada boya yaptılar. Çok da güzel oldu. Namazdan sonra cemaat de hepsini taktir ederek teşekkür etti.”

Çelik, Kutlu Doğum Haftası’nın farklı ve güzel etkinliklerle hafta boyunca ilçede kutlanacağını bildirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.