Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

DALAMAN’DA 29 EKİM COŞKUSU

DALAMAN’DA 29 EKİM COŞKUSU
REKLAM ALANI
Ekim 30, 2021 11:03 am | Son Güncellenme: Ekim 30, 2021 12:19 pm
1.337
A+
A-

DALAMAN’DA 29 EKİM COŞKUSU

DSC 0541

Dalaman belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı için düzenlediği organizasyonlar Dalaman’da coşkulu geçti.

Dalaman belediyesi önünden Mehteran takımı bandosu eşliğinde başlayan kortej yürüyüşü cumhuriyet meydanına kadar devam etti. Meydanda toplanan vatandaşlara mehtaran takımı bandosu marşlar söyleyerek gösteri yaptı.

Akşam konserleri öncesi meydanı dolduran kalabalık Cumhuriyet bayramı dolayısıyla saygı duruşu ve istiklal marşı söyledi.

DSC 0549

  1. yılında da aynı şekilde kutlayacağız

Meydanda kurulan sehneye çıkarak  konuşma yapan Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş ; “Bugün 98. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, bu gün burada konser ve eğlenceler düzenlememizde , nefes alıp  rahat bir şekilde hayatımızı devam ettirmemizi sağlayan  tüm şehitlerimizin  ruhları şad olsun, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Cumhuriyet bayramımızı 1923 yılında kurulduğunda nasıl kutluyorsak ve 98. Yılında nasıl kutladıysak 100. Yılında da aynı şekilde kutlayacağımızdan Dalaman halkının emin olmasını istiyorum.”dedi.

DSC 0554

Yapılan konuşmanın ardından sahneye çıkan Mustafa Selçukoğlu yaklaşık 1 saat konser verdi. Selçukoğlu’nun yöresel şarkılarını beğeniyle dinleyen vatandaşlar şarkılara eşlik ederek alkışladı.

İlerleyen saatlerde sahne alan ünlü sanatçı Kubat ise söylediği şarkılarıyla vatandaşları oynattı. Dalaman konserinden duyduğu memnuniyeti dile getiren sanatçı Kubat son ana kadar şarkılarını söyleyerek Dalaman halkının beğenisini topladı.

DSC 0561

DSC 0557

Haber : Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.