Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

ERSEN BAĞ ADAY ADAYI

ERSEN BAĞ ADAY ADAYI
REKLAM ALANI
Aralık 19, 2023 6:15 pm
269
A+
A-

Bağ, “Eğer cesaretiniz yoksa Ortaca’ya hizmet edemezsiniz. Bunun için öncelikle inancınızın olması gerekiyor. Benim inancım var! Kendime güvenim tam! Partime güvenim tam! Ekibime güvenim tam! Ortaca halkına güvenim tam!”
Ersen Bağ, İYİ Parti Ortaca Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen aday adayı açıklamasına İyi Parti Dalaman belediye başkan aday adayı Ayhan Günay, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Ersen Bağ, aday adaylığı açıklamasında “Ortaca artık yeni yüzleri, dinamik kadroları ve modern yönetim anlayışını hak ediyor. Gelin Ortaca’ya birlikte hizmet edelim. İyi Parti çatısı altında birleşelim.” dedi.

06a2106a b793 4579 b92e d31eb5d9f2e7 - ERSEN BAĞ ADAY ADAYI
Ortaca halkına şeffaf, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim getireceklerinin sözünü veren Bağ. “En büyük hedefimiz kaynakları israf etmeden şimdiye kadar hiç uygulanmamış yeni projeleri hayata geçirerek belediyemizin gelirlerini artırmak ve yine Ortaca’mız için harcamak olacaktır.Kendi yönetim anlayışımda hak ve adaletten hiç ödün vermedim. Doğru ve dürüst yönetim anlayışından hiç ayrılmadım. Bu ilkemi belediye yönetiminde de uygulayıp her kuruşun hesabını şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşacağız. Örnek alınan bir yerel yönetim anlayışı benimseyeceğiz.
En büyük amacımız ise Ortaca’mızın belediyecilik uygulamalarında gözlemlediğimiz eksiklikleri gidermek ve hataları düzeltmektir. Turizm, tarım, su ürünleri ve ticaret akış merkezi olma gibi kendine has dinamikleri olan Ortaca’mızın basmakalıp belediyecilik uygulamalarıyla yönetilmeye çalışıldığını görüyoruz. Var olan turizm, tarım, su ürünleri ve ticaret altyapılarının değerlendirilemediği gibi, üzerine de hiçbir şey konulamadığı bir gerçektir. Şehircilik anlayışının yerleşmediğini, çevre sorunlarının katlanarak arttığını, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal belediyecilik anlayışının yeteri kadar işe koşulmadığını görüyoruz. Yaşanabilir, keşmekeşlikten kurtarılmış, şirin aynı zamanda da modern bir şehircilik anlayışını benimsiyoruz.
Ortaca’mızın kendine has bir dokusu ve bir ruhu olması gerekiyor. İlçemizi kendine has özellikleri olan, turizmiyle, tarımıyla, gastronomisiyle Ortaca’mızı ziyaret edenlerin aklında kalan bir çekim merkezi yapmalıyız. İşte bu hedef ve anlayışımız doğrultusunda Ortaca’mıza hizmet etmeye hazırız” diye konuştu.
Ersen Bağ, “Unutmayın ki “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” diyerek iddialı konuştu.Haber:-Ömer Kundakçı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.