Dolar 32,5235
Euro 34,7509
Altın 2.488,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Evlilik hediyesi Muğla tatili

Evlilik hediyesi Muğla tatili
REKLAM ALANI
Nisan 29, 2017 8:07 am | Son Güncellenme: Nisan 29, 2017 8:19 am
1.609
A+
A-

Evlilik hediyesi Muğla tatili

OMR 0487 - Evlilik hediyesi Muğla tatili

4 - Evlilik hediyesi Muğla tatili

Artyom ve esi Oksana - Evlilik hediyesi Muğla tatili

Ukrayna’dan gelen ilk turist kafilesi Muğla Dalaman Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

 

Sabah saatlerinde Kiev’den gelen uçakla Dalaman Havalimanına gelen 170 kişilik kafilenin, Sarıgerme, Dalyan, Marmaris ve Fethiye’de tatillerini geçirecekleri öğrenildi. Turist kafilesi ile birlikte Ukrayna’da faaliyet gösteren tur şirketlerinin temsilcileri de Muğla’ya geldi.

 

-Eşinden evlilik yıldönümü süprizi

Artyom Lorak ve eşi Oksana, Ukrayna’dan ikinci kez Türkiye’ye tatile geldiğini söyledi.

Daha önceki gelişlerinde Marmaris’te tatillerini geçirdiklerini anlatan Artyom, “eşimle daha önce tatil için gelmiştik. Bu yıl ise tatil programımızı evlilik yıldönümümüze göre ayarlayarak yine burayı tercih ettik” dedi.

Oksana, “Çocukları ile birlikte Türkiye’de tatil yapmaktan çok mutluluk duyuyoruz. Eşim evlilik yıldönümümüz için sürpriz yapacağını söylemişti. Türkiye’ye geleceğimizi duyunca çok mutlu oldum. Tatilimizi, Dalyan ve Fethiye bölgesinde geçireceğiz” diye konuştu.

 

-YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur yaptığı açıklamada

“Dalaman Havalimanımıza bu sezon Ukrayna’dan gelen ilk misafirleri coşkuyla karşıladıklarını söyledi.

Ukrayna’dan gelen ilk kafilenin bölge turizmi için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Orçun, “İsrail, İngiltere ve Avrupa uçuşları ile başladığımız yeni sezona Ukrayna ve Rusya uçuşları  ile devam ediyoruz. 2017 hedefimiz 2017 yılında Ukrayna’dan 100 bini aşkın misafiri ağırlamak. Yaptığımız çalışmalar ile bölge ve ülke turizmine küçük bir katkı dahi sağlayabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

-Yeni terminal 2018’de hizmette

Dalaman havalimanında yeni terminal binasının çalışmalarının devam ettiğini anlatan Orçun, şunları söyledi.

“Diğer bir yandan da Dalaman’ı, bölgemizi yeni terminaline bir an önce kavuşturma çabalarımız devam etmekte. 2018 yılı sezona yetişmesi planlanan terminalimiz ile çok daha görkemli, çok daha konforlu bir hizmet sunabileceğiz. Bu da bugün burada gördüğümüz yüzleri gülen misafirlerimize çok daha iyi bir havalimanı deneyimi sağlayacaktır. Böylece hedefimiz olan gülen havalimanı için misafirlerimizde katkıda bulunacaklardır.”

 

-Lemar Tour Ege Bölge Müdürü Nihat Semih Mod, bugün gelen kafilenin Ukrayna’dan bölgeye gelen ilk kafile olduğunu, kafileyle birlikte Ukrayna’da faaliyet gösteren çok seçkin acentelerin temsilcilerinin geldiğini söyledi.

Mod, “Lemar Tour ve Ukrayna’daki partnerimiz Travel Professional Grup ile birlikte Dalaman destinasyonuna bu yılki hedefimiz 25 bin. Mayıs ayı ile birlikte Ukrayna’nın çeşitli şehirlerinden haftada 9 uçak kalkacak. Bunun yanı sıra bölgemizin tanıtımı açısından VİP gruplarımız bölgemizi ziyaret edecek. Bu ziyaretleri önemsiyoruz çünkü gelecek olan acente temsilcileri ile birlikte ülkemizin tanıtımına daha çok katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.