Dolar 32,4207
Euro 34,8010
Altın 2.402,38
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi

Fethiye’de düzenlenen “4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali” çerçevesinde Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi. Yarışmacılar 6 kilometre boyunca yüzdü. Sponsorların desteği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü …

Fethiye Açık Su Yüzme Yarışı sona erdi
REKLAM ALANI
Ekim 8, 2023 6:36 pm | Son Güncellenme: Ekim 9, 2023 10:24 am
247
A+
A-

Fethiye’de düzenlenen “4. Uluslararası Fethiye Spor Festivali” çerçevesinde Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz açık su yüzme yarışı gerçekleştirildi. Yarışmacılar 6 kilometre boyunca yüzdü.

Sponsorların desteği ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen festivalin ikinci haftasında gerçekleştirilen yarışta sporcular Kelebekler Vadisi’nden – Ölüdeniz’e kadar yüzdü. Kelebekler Vadisi sahilinde starttan önce konuşma yapan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, sporcuları cesaretlerinden dolayı tebrik etti. Ertaş ile Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit’in verdiği startın ardından sporcular, 6 bin metrelik parkurda Ölüdeniz sahiline kulaç attı. Yarışmaya 487 sporcu katılım sağlarken, birçok yarışmacı parkuru bitiremedi.Gençler genel klasman kadınlarda Sıla Pazar, erkeklerde ise Doğan Türeli birinciliği kazandı.Masterler genel klasman kadınlarda Viktoriya Üçüncü, erkeklerde de Suriye uyruklu Naeim Masri birinci oldu.

Erkekler Genel Klasmanda birinci olan Suriyeli Naeim Masri, Ölüdeniz’de yüzmek çok güzel. Deniz suyu da çok güzeldi. Parkur çok zor değildi. Deniz sakindi. Suriyeliyim tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Zaten benim dedemde Türk. Türkiye’de yarışmak güzel bir duygu” dedi.

Kadınlar genel klasmanda birinci olan 19 yaşındaki Sıla Pazar ise, “Yarışmaya İzmir’den katıldım. Ege Üniversitesinde öğrenciyim. Çok keyifli ve güzel bir organizasyon oldu. Kalabalık bir ekibiz. 6 kilometre yarışlarına yaklaşık 400 kişi katıldık. Kelebekler Vadisi’nden başlayıp, Ölüdeniz’de biten çok güzel bir parkurdu. Suyun temizliği, berraklığı ve sıcaklığı çok iyiydi. Bu mevsimde yarış yapılması kesinlikle çok mantıklı olmuş” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.