Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Hayırsever İş İnsanından Öğrencilere Pansiyon

Hayırsever İş İnsanından Öğrencilere Pansiyon
REKLAM ALANI
Eylül 27, 2022 2:49 pm | Son Güncellenme: Eylül 27, 2022 2:50 pm
988
A+
A-

Hayırsever İş İnsanından Öğrencilere Pansiyon

Muğla’nın Yatağan ilçesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Termik Enerji Üretim A.Ş arasında 460 öğrenci kapasiteli ve 16 derslikli “Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi” inşaatına ait protokol imzalandı.

Muğla Valiliğinde düzenlenen protokol törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar Yatağan termik Enerji Üretim A.Ş. sahibi hayırsever Ceyhan Saldanlı ve eşi katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, Yatağan Yeni Mahallede 10.424,36 m2 yüzölçümlü hazine arazisine 480 öğrenci kapasiteli, 16 derslikli Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi binası, 100 kişilik öğrenci pansiyonu, saha tanzimi ve çevre duvarı, anahtar teslimi yaptırarak Millî Eğitim Bakanlığına devredilecek.

İmza töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Çay, proje hakkında bilgi vererek, hayırsever iş insanının ülkenin çeşitli yerlerinde enerji üretimi alanında faaliyetlerini sürdürdüğünü, daha önce de Denizli’de bir fen lisesi yaptırdığını söyledi.

Hayırsever Ceyhan Saldanlı ise şirket olarak insanı merkeze alan bir politikayı takip ettiklerini ifade etti.

Bilginin kendileri için vazgeçilmez olduğuna vurgu yapan Saldanlı,“Başarı insan unsurunun temel öğesi. Başarıya giden yol bilgiden geçiyor. Bilgi tükenmeyen tek şey. Bilgi bu dünyada harcadıkça artan bir şey. Eğitimin amacı da bilgili insanlar yetiştirmek. Bu doğrultuda şirketimizin amacıyla toplumun amacı birleşmiş oluyor. Faydalı bir iş yapılmış olacak. Bu fırsatın bize verilmesinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Vali Orhan Tavlı da yapılacak olan Anadolu Lisesinde memlekete, ülkeye çok kıymetli hizmetler verecek gençlerin yetişmesi temennisinde bulundu.

Mezun olacak gençlerin hayırseverlerin yaptığı katkıları daha da ileriye taşıyarak, daha güzel hizmetlere vesile olacaklarına inandığını söyleyen Vali Orhan Tavlı, “Böyle önemli hizmetler; eğitim, kültür ve sanatta gençliğe yönelik yapılacak yatırımları teşvik etmesi, onlara öncülük etmesi açısından çok önemli. Okulumuzun memleketimize, milletimize kıymetli hizmetler verecek evlatlar yetiştirmesini temenni ediyor, Aydem Enerji yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.