Dolar 32,5138
Euro 34,7887
Altın 2.431,88
BİST 9.732,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Köyceğizli elsanatları kursiyerlerinden depremzedelere ısıtan destek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Halk Eğitim Merkezi el sanatları kursiyerleri Usta Öğretici Esin Pirci rehberliğinde ürettikleri kıyafetleri depremzedelere gönderdi. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde yıkıma sebep olan ve 15 milyon …

Köyceğizli elsanatları kursiyerlerinden depremzedelere ısıtan destek
REKLAM ALANI
Şubat 12, 2023 1:48 pm
395
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Halk Eğitim Merkezi el sanatları kursiyerleri Usta Öğretici Esin Pirci rehberliğinde ürettikleri kıyafetleri depremzedelere gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde yıkıma sebep olan ve 15 milyon vatandaşın etkilendiği depremin yaralarını sarmak için tüm millet seferber oldu. Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Belediye Kültür Evi’nde açtığı El Sanatları Kursu’na devam eden kursiyerler de Öğretmenleri Esin Pirci rehberliğinde depremzedelere destek olmak ve ’çorbada bizimde tuzumuz olsun’ diye atkı, bere, yelek örmeye başladılar.

Tamamlanan kıyafet ve oyuncaklar ise paketlenerek deprem bölgesine gönderildi. Usta Öğretici Esin Pirci; “Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi El Sanatları kursumuz da öğrencilerim ile birlikte depremzedeler için yün destekleri ile ürettiğimiz, bir nebze ısınmalarına katkıda bulunacağımız ürünleri, paketleyip Köyceğiz Gençlik Merkezi’ne götürerek yardım tırına ulaştırdık. Herkesin emeğine eline sağlık. İlk öneride bulunan Şahide ablama, Fevzan, Filiz, Serap, Semra, Aysun, Hatice, Türkan, Berrin, Melek, Ayfer, Gül, İpek, Yeşim, Filin ablama ve konak personeli Cemile’ye çok teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.