Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Muğla Ziraat Odaları il kongresi yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan Muğla Ziraat Odaları il kongresinde genel merkez delegeleri yapılan seçim ile belirlendi. Muğla’daki Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe, Kavaklıdere, Yatağan …

Muğla Ziraat Odaları il kongresi yapıldı
REKLAM ALANI
Mart 21, 2023 2:36 pm | Son Güncellenme: Mart 22, 2023 12:08 pm
333
A+
A-

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan Muğla Ziraat Odaları il kongresinde genel merkez delegeleri yapılan seçim ile belirlendi.

Muğla’daki Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe, Kavaklıdere, Yatağan, Milas ve Bodrum Ziraat Odalarından temsilcilerin katıldığı kongrenin divan başkanlığını Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş yaptı. Kongrenin açılışında Türkiye Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın hayırlı olsun mesajı okundu.

Kongrede söz alan üyeler, Bakanlık tarafından yapılan desteklemeler ile ilgili prosedürlerin fazla olması nedeniyle başvuruların az olduğunu ve prosedürlerin azaltılması, yapılacak projeler için Tarım ve Orman İl Müdürlüğü mühendislerinden yararlanılmasını, GES projelerinde sorunlar yaşanıldığını ve bu sorunların çözülmesi gerektiği ifade edildi.

Muğla’daki 11 Ziraat Odasından Ankara’da Mayıs ayında yapılacak Genel Başkan seçimlerinde oy kullanacak 4 delege belirlenmesi için oylamaya geçildi. Tek liste ile gidilen oylamada Genel merkez delegeliğine Menteş Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve Kavaklıdere Ziraat Odası Başkanı Saffet Karabıyık seçildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.