Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

38 yıldır aralıksız başkan

38 yıldır aralıksız başkan
REKLAM ALANI
Ocak 29, 2014 7:05 am
1.391
A+
A-

38 yıldır aralıksız başkan

Kurucu üye olarak 1976 yılında girdiği odanın 38 yıldır başkanlığını yürütüyor.

ÖMER KUNDAKÇI 

Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 22’nci genel kurulu yapıldı. Başka bir adayın çıkmadığı Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 22’nci genel kurulunda 1976 yılından bu yana aralıksız 38 yıldır sürdüren mevcut başkan Hüsamettin Karaşahin yeniden aynı göreve seçildi.

Karaşahin, 1976’da kurucu üye olarak odayı kurduğunu ve o yıldan bu yana aralıksız olarak oda başkanılığı görevini yürüttüğünü söyledi.

Oda üyelerine kendisine olan güvenlerinden dolayı teşekkür eden Karaşahin, “Görev sürem 38 yıl oldu. Genel kurulumuza katılan ve oylamada bulunan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Onların bu güvenine layık olacağım. Ben esnaf kökenli birisiyim. Esnafımıza hizmet etmeyi seviyorum. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde de daha çok hizmet edeceğim” dedi.

Karaşahin, oda başkanlığını tekrar yapacağı için mutlu olduğunu, sağlığı yettiği sürece odaya hizmet edeceğini dile getirdi.

Bin 275 üyesi bulunan Odanın 210 üyesi Genel kurulda oy kullandı. Kullanılan oylardan 3’ü geçersiz sayıldı. 207 üyenin oyunu alan Karaçelik, yeniden oda başkanı seçildi. Odanın Yönetim Kurulu ise; Hüseyin Çakır, Ramazan Barlak, İlhan Altınok, Salim Özdemir, Atilla Gültekin, Ali Aynalı, Bektaş Ali Yatık ve Nazif Karaca‘dan oluştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.