Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Başkan Gürün Yörük Türkmen Kültür Şenliği’ne Katıldı

Başkan Gürün Yörük Türkmen Kültür Şenliği’ne Katıldı
REKLAM ALANI
Ağustos 5, 2014 2:24 pm | Son Güncellenme: Şubat 12, 2023 8:41 pm
1.368
A+
A-

Başkan Gürün Yörük Türkmen Kültür Şenliği’ne Katıldı

   

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18.Geleneksel Beşkaza Yaylaları Yörük Türkmen Kültür Şenliği’ne katıldı.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2-3 Ağustos tarihleri arasında Seydikemer İlçesi Yayla Boğalar Mahallesi’nde düzenlenen Yörük Türkmen Kültür Şenliği’nin ikinci gününe katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Yörük Türkmen Kültür Şenliği’nde Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Seydikemer CHP İlçe Başkanı Nalan Büyükçoban, yerel seçimlerde CHP Seydikemer Belediye Başkanı adayı olan Alim Karaca ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Yörük Türkmen Kültür Şenliği’nin yapıldığı alanda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından karşılanan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 18.Geleneksel Beşkaza Yaylaları Yörük Türkmen Kültür Şenliği’nde yaptığı konuşmada geçmişine ve kültürüne sahip çıkan bütün katılımcılara ve şenliği düzenleyenlere teşekkür etti. Başkan Gürün; “Yörük Türkmen Kültür Şenliği’nde her yerden koşup gelerek geçmişini ve kültürünü yaşatmak için bir araya gelen insanlar var. Bu kültürün içinde sevgi, hoşgörü, güler yüz var. Ne düşünürsek düşünelim, hangi görüşten olursak olalım önemli olan bizleri bir arada tutan bu birlikteliğin, bu kültürün yaşatılması. Yörük Türkmen Şenliği’ne katılan, yörük kültürünün değerini bilen ve bunu hisseden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu şenliği organize eden Seydikemer Belediye Başkanı’ma, dernek başkanlarıma da bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Seydikemer Yörük Türkmen Kültür Şenliği’ne katıldıktan sonra Bekçiler Mahallesi ve Seki Yaylası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Bekçiler ve Seki’de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürün Muğla’nın büyükşehir olmasından sonra yaşanan gelişmeleri, büyükşehirin hizmetlerini anlattı ve vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.