Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş; “PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş; “PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
REKLAM ALANI
Kasım 1, 2022 3:56 pm
1.064
A+
A-

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş;
“PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

29 Ekim Demet Akalın konserinde konuşan Başkan Muhammet Karakuş, Dalaman’da Gündemde olan projeleri hakkında konuştu.
Başkan Karakuş; “Her yeriyle farklı özelliklerini içinde barındıran güzel ilçemizin güzel insanları her zaman en güzeline layıktır. Bizde sosyal yaşamı hareketlendirecek insanların daha mutlu olmalarını sağlayacak yatırımları her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Seçim vaatlerinde verdiğimiz tüm sözleri yavaş yavaş harekete geçiriyoruz. Bu projelerden biri olan günlüklü mesire alanımız, Altıntas mahallesinde inşaatına başladık ve en kısa sürede hizmete sunacağız. Millet bahçemiz ve hükümet konağı projesi TOKİ’ye gitti en kısa zamanda gerçekleşmesini bekliyoruz. Bu ay eğitim spor bakanımız Muğla’yı ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaretlerde Dalaman’a 1 adet gençlik merkezi 4 adet tenis kordu ve 4 adet halı saha kazandırarak Dalaman’da güzel bir spor kompleksi yaratmış olacağız. 4 tane daha tenis kordu yapılması halinde uluslar arası spor müsabakalarının yapılabileceği alan haline getirmiş olacağız. Kille plajını açtık eksiklerimizi gördük inşallah önümüzdeki yıl daha güzel birşekilde vatandaşlarımızın güzel hizmet alacağı alan yaratmış olacağız. Termal alanlarımızda ve oyun park alanlarımızda 3. Etap projeler devam ediyor inşallah en kısa zamanda bunları da bitirip hizmetinize sunacağız. Bu güne kadar 850 bin m2 kilit parke taşı döşeme işi yaptık.130 km sathi kaplama 6 km sıcak asfaltlama yaparak ilçemizin cadde ve sokaklarını daha güzel hale getirmeye çalışıyoruz. 20 adet hizmet aracı 2 adet caterfiller aracı, daha sonraki süreçte 2 adet asfalt kombi aracı ve 1 adet çöp aracı filomuza ekledik. Devam eden süreçte en kısa zamanda 1 greyder ve silindir Dalaman’ımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İlçemize verdiği destekleri için başta Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a Bakanlarıma, İl Başkanıma, Milletvekillerime, belediye çalışanlarıma ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, Ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak mücadele etmek gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak hepimizin en önemli vazifesidir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere şehitlik, gazilik şerefini tüm kahramanlarımıza rahmet ve şükranla yad ediyor, Cumhuriyetimizin 99. Yılını, 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.