Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 26°C
Pts 26°C

Köyceğizli umreciler dua ve tekbirlerle uğurlandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden 27 kişi umre ibadeti için kutsal topraklara dualarla uğurlandı. Grup hocası olarak Beyobası Merkez Camii İmam-Hatibi Sunay Keskin’in görevlendirildiği umrecilere, umreci yakınları, din görevlileri, ilçe vaizi ve ilçe …

Köyceğizli umreciler dua ve tekbirlerle uğurlandı
REKLAM ALANI
Mart 4, 2023 7:00 pm | Son Güncellenme: Mart 6, 2023 10:29 am
357
A+
A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden 27 kişi umre ibadeti için kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Grup hocası olarak Beyobası Merkez Camii İmam-Hatibi Sunay Keskin’in görevlendirildiği umrecilere, umreci yakınları, din görevlileri, ilçe vaizi ve ilçe müftüsünün iştirakiyle uğurlama programı düzenlenedi. Beyobası Mahallesi Camii Müezzin-Kayyımı Ercan Pakur’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz’ün umrecilere ve onları uğurlamaya gelen yakınlarına yaptığı konuşma ile devam etti. Müftü Karagöz, ”Biz sizleri buradan dualarla uğurluyoruz sizler de Efendimizin (s.a.v.) ravzasında, Kabetullahta bizleri dualarınızdan eksik etmeyin. Sizleri uğurlamaya gelen kardeşlerimiz, yakınlarınız, ülkemiz ve sevdikleriniz için duaların kabul edildiği kutsal beldelerde çokça dua edin. Selametle gidip umre ibadetiniz yaptıktan sonra ülkemize sevdiklerinize sağlıcakla kavuşun. Rabbim yolculuğunuzu kolay ibadetlerinizi makbul eylesin, yolunuz açık olsun” dedi.

Duygusal anların yaşandığı uğurlama programında umreciler vedalaşarak Dalaman Havalimanı’na doğru yola çıktı. Yaklaşık 24 gün kutsal topraklarda kalacak olan umreciler Ramazan-ı Şerifin ilk haftasında dönüş yapacak.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.