Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C
REKLAM ALANI
Eylül 26, 2017 12:26 pm | Son Güncellenme: Eylül 26, 2017 12:27 pm
1.622
A+
A-

Müteahhit, mimar ve

mühendisler Kayacık’ta buluştu

DSC 0031 -

Dalaman’da hizmet veren müteahhit, mimar ve mühendisler Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ın daveti ile Kayacık’ta Dalaman Belediyesi tarafından yapılan tesiste akşam yemeğinde buluştu.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Dalaman’ı güzelleştirmek ve aynı zamanda temiz tutmak herksin görevi olduğunu söyledi.
Mimar ve mühendislerin Dalaman için yaptıkları projeleri sunmalarını ve yardımcı olmalarını isteyen başkan Şaşmaz, “Müteahhit arkadaşlarımızın da yaptıkları inşaatları mevzuata uygun bir şekilde yaparak inşaat alanlarını her zaman temiz tutmalarını bekliyoruz. Dalaman’ı ne kadar güzelleştirir ve daha ileri götürürsek müteahhit arkadaşlarımız yaptıkları daireleri daha iyi fiyatlara satacaklardır. Dalaman’ı güzelleştirmek için hep beraber el birliği içerisinde çalışmamız lazım” dedi.
Başkan Şaşmaz’ın konuşmasından sonra Dalaman’da bulunan inşaatların fotoğrafları gösterildi. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz mevzuata uygun olarak Dalaman’da inşaat yapan Esat Turan ve Mehmet Gani’ye hediye verdi. Dalaman Belediyesi tarafından yeni yaptırılan tanıtım filmleri beğeniyle izlendi.
Gecede, Mustafa Selçukoğlu sahne aldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.