Dolar 32,5949
Euro 34,8066
Altın 2.495,63
BİST 9.458,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Osman Gürün’den, KPSS Başvuru Ücreti Müjdesi

Osman Gürün’den, KPSS Başvuru Ücreti Müjdesi
REKLAM ALANI
Haziran 3, 2021 2:46 pm
1.056
A+
A-

Osman Gürün’den, KPSS Başvuru Ücreti Müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sosyal yardım alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların KPSS başvuru ücretlerini karşılayacaklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatlarıyla pandemi döneminde ihtiyaç sahiplerine verdiği destekler ve uygulamaya koyduğu projeler ile dikkat çeken Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2021 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretlerini karşılayacaklarını duyurdu.

Gürün’den Eğitime Destek Sürüyor

Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle belediye kaynakları doğrultusunda birçok konuda vatandaşların yanında olmayı sürdüren Başkan Osman Gürün, bu süreçte tarıma ve eğitime verdiği destekle dikkat çekiyor. Uzaktan eğitim desteği için verilen ücretsiz internet, tablet, kırtasiye gibi yardımların yanı sıra son olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren öğrencilerin sınav ücretleri yine Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmıştı.

Sosyal Yardım Alan ve İhtiyaç Sahibi Vatandaşların KPSS Başvuru Ücretleri Karşılanıyor

Bu kapsamda sınavlara hazırlanan ve sınav ücretlerini ödemekte zorlanan gençlere ekonomik yönden destek olmayı amaçlayan Başkan Gürün, Büyükşehir Belediyesi’nden Halk Kart ve kırtasiye yardımından faydalanan ve muhtaçlık sınırı altında geliri olduğu tespit edilen vatandaşların 2021 KPSS başvuru ücretlerinin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacağını duyurdu.

Sınava girecek kişilerden sınav başvuru formu isteyecek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi, istenecek olan başvuru formundaki ‘ödeme durumu’ bölümünde ‘ödendi’ ibaresi olması durumunda sosyal yardım başvurusunu değerlendirmeye alacak.

2021 KPSS sınavına başvurular 28 Mayıs-14 tarihleri arasında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) sitesinden yapılacak. 2021 KPSS A Grubu ve

Öğretmenlik Sınavının Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu ile Eğitim Bilimleri oturumu 1 Ağustos 2021 tarihinde, Alan Bilgisi oturumları ise 7-8 Ağustos 2021 tarihlerinde, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 15 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.